АКАФІСТ ПЕРЕД МОЩАМИ СВ. ВМЧ. ГЕОРГІЯ ПОБІДОНОСЦЯ

У вівторок, 21 грудня 2021 року храм Святого преподобного Сергія Радонежського, що на ж/м Дайберг в передмісті Одеси, відвідали високі гості преосвященний єпископ Одеський і Балтський Афанасій, преосвященний єпископ Хмельницький і Кам'янець-Подільський Павло та преосвященний єпископ Житомирський і Овручський Паїсій.
Святителі піднесли в дар храму ікону святого великомученика Георгія Побідоносця з часточкою його нетлінних мощей.
Також архіпастирі звершили вечірнє богослужіння з акафістом Святому великомученику Георгію Побідоносцю перед його чесними мощами та благословили вірян його іконою.
У своєму слові керуючий Одеською єпархією єпископ Афанасій подякував гостям-архипастирям за щиру молитву, а також висловив слова вдячності преосвященному єпископу Павлу за надану святиню в дар парафії Святого преподобного Сергія Одеської єпархії Православної Церкви України.
Також владика подякував настоятелю парафії протоієрею Теодору Оробцю, парафіяльній раді і громаді Святого преподобного Сергія за ту щиру працю в будівництві величного храму, бо це ще одна цеглинка у побудові єдиної Помісної Православної Церкви України!!!
print the material