АРХІЄРЕЙСЬКЕ БОГОСЛУЖІННЯ У ЧЕТВЕРТУ НЕДІЛЮ ПІСЛЯ П’ЯТДЕСЯТНИЦІ

Опубліковано: 18 липня 2021 р. 20:00



У неділю 4-ту після П’ятидесятниці, 18 липня 2021 року, коли Свята Православна Церква молитовно вшановує і прославляє пам'ять прп. Афанасія Афонського, на запрошення настоятеля протоієрея Олександра Філіппова, єпископ Одеський і Балтський Афанасій звершив Божественну літургію в храмі Покрови Пресвятої Богородиці м.Одеси.

Його Преосвященству співслужили настоятель храму протоієрей Олександр Філіппов, клірик Сумської єпархії архімандрит Адриан (Федько), представник Одеської єпархії зі співпраці з пенетенціарними установами та з духовного виховання в місцях позбавлення волі протоієрей Димитрій Краснобаєв та клірик храму Покрови Пресвятої Богородиці м.Одеси ієрей Олексій Пегасін.

За богослужінням були піднесенні додаткові прохання про визволення нашої Батьківщини від нашестя чужинців, утвердження в Україні єдиної Помісної Православної Церкви, за воїнів-захисників Української держави, за добробут, мир, здоров’я і спасіння наше, щоб Господь Бог наш допомагав нам у всьому.

Після Божественної літургії Преосвященний єпископ Афанасій привітав усіх присутніх із недільним днем, подякував за спільну молитву духовенству, а настоятелю, побажав, щоби благодать Святого Духа зійшла в цей день на парафіян цього храму, очищаючи від усякої скверни, і наповнила серця Божими чеснотами та прагненням до духовного життя.

Своєю чергою настоятель храму протоієрей Олександр від імені парафії подякував архіпастирю та усім присутнім гостям за візит і спільну молитву.

По завершенні богослужіння було виголошено уставне многоліття!

print the material