АРХІЄРЕЙСЬКЕ БОГОСЛУЖІННЯ У ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ СОБОРУ СВЯТОГО АРХІСТРАТИГА МИХАЇЛА ТА ІНШИХ НЕБЕСНИХ СИЛ БЕЗПЛОТНИХ

Опубліковано: 21 листопада 2020 р. 12:00


У День вшанування пам’яті собору Святого Архістратига Михаїла та інших Небесних Сил безплотних, 21 листопада 2020 року, на запрошення настоятеля митрофорного протоієрея Михайла Демиди, єпископ Одеський і Балтський Павло відвідав парафію святого великомученика Юрія Переможця, де очолив Божественну Літургію святителя Іоана Золотоустого.


За богослужінням були піднесенні додаткові прохання про визволення нашої Батьківщини від нашестя чужинців, утвердження в Україні єдиної Помісної Православної Церкви, за воїнів-захисників Української держави, за добробут, мир, здоров’я і спасіння наше, щоб Господь Бог наш допомагав нам у всьому.



Після потрійної єктенії, де були прочитані всі записки які прихожани принесли особисто, а також надіслані онлайн, лунала всеукраїнська молитва за припинення пошесті згубної (епідемії).


На запичасному проповідь виголосив протоієрей Володимир Кошарко.


На завершення святкування керуючий єпархією привітав громаду із святом, настоятеля парафії, благочинного міста Одеси протоієрея Михаїла з тезоіменитством, а протоієрея Ігоря Бондаренка з Днем народження та побажав, щоб тільки мир, любов і злагода панували в їхніх серцях, а благодать Святого Духа наповнювала їх душі. В свою ж чергу настоятель парафії протоієрей Михаїл Демида подякував Преосвященнійшому владиці Павлу за відвідини їхньої парафії вручивши на знак вдячності букет квітів.


Його Преосвященству співслужили: настоятель храму Великомученика Юрія Переможця, міський благочинний, митрофорний протоієрей Михаїл Демида, настоятель Успенського храму с. Болгарка протоієрей Володимир Кошарко, клірик Свято-Троїцького храму м. Одеси протоієрей Ігор Бондаренко.



print the material