АРХІЄРЕЙСЬКЕ БОГОСЛУЖІННЯ У П’ЯТУ НЕДІЛЮ ВЕЛИКОГО ПОСТУ

Опубліковано: 14 квітня 2019 р. 15:00


У 5-ту неділю Великого посту 14 квітня 2019 року, коли Свята Православна Церква вшановує пам’ять преподобної Марії Єгипетської, єпископ Одеський і Балтський Павло звершив Літургію святителя Василія Великого у кафедральному соборі Різдва Христового міста Одеси.


За богослужінням були піднесенні додаткові прохання про визволення нашої Батьківщини від нашестя чужинців, утвердження в Україні єдиної Помісної Православної Церкви, за звільнення військово-полонених моряків ВМС ЗС України і бранців Кремля та за те щоб звершити справедливий вибір Глави держави Української.



Проповідь на запречасному виголосив секретар єпархіального управління протоієрей Теодор Оробець.
Наприкінці богослужіння керуючий єпархією виголосив особливу молитву до Всемилостивого Бога про справедливі вибори Глави Української держави, за мир та єдність в Україні, а також молитовно спільно із громадою кафедрального собору Різдва Христового була звершена молитва за упокій душі новопреставленого воїна Володимира Лисаківського старшого матроса, та всіх православних воїнів, що поклали життя своє за віру та Батьківщину.


Його Преосвященству співслужили: секретар єпархії протоієрей Теодор Оробець та клірик кафедрального собору протоієрей Андрій Волошин.










print the material