АРХІЄРЕЙСЬКЕ БОГОСЛУЖІННЯ В ХРАМІ НА ЧЕСТЬ ВЕЛИКОМУЧЕНИКА ДИМИТРІЯ СОЛУНСЬКОГО СЕЛА НОВОГРАДКІВКА

Опубліковано: 08 листопада 2018 р. 16:00


08 листопада 2018 року, у день коли Свята Православна Церква вшановує пам'ять великомученика Димитрія Солунського (бл. 306), на запрошення настоятеля протоієрея Віталія Хомича, єпископ Одеський і Балтський Павло відвідав парафію великомученика Димитрія Солунського села Новоградківка Овідіопольського району, де очолив святкове Богослужіння.


За Літургією були піднесенні додаткові прохання про визволення нашої Батьківщини від нашестя чужинців та створення в Україні єдиної Помісної Православної Церкви.



Наприкінці богослужіння архіпастир виголосив проповідь та привітав громаду із храмовим святом побажавши щоб тільки мир, любов і злагода панували в серцях віруючих, а благодать Святого Духа наповнювала їх душі.


Після Літургії було звершено водосвятний молебень у новому храмі, який знаходиться у стадії будівництва, а також Преосвященнійший владика окропив святою водою парафіян.


Його Преосвященству співслужили: настоятель св. Дмитрівської парафії, с. Новоградківка протоієрей Віталій Хомич, благочинний Біляївського району протоієрей Василь Єдин, настоятель парафії святителя Миколая чудотворця міста Чорноморськ, член єпархіальної Ради протоієрей Михайло Щерба, капелан протоієрей Степан Осадчук, настоятель св. Покровської парафії с. Біляївка протоієрей Богдан Біда та протоієрей Михайло Козак.
















print the material