АРХІЄРЕЙСЬКЕ БОГОСЛУЖІННЯ В НЕДІЛЮ ЧЕТВЕРТУ ПІСЛЯ П’ЯТИДЕСЯТНИЦІ. АПП. ВАРФОЛОМІЯ І ВАРНАВИ

Опубліковано: 24 червня 2018 р. 14:00


24 червня 2018 р., у в неділю четверту після П’ятидесятниці, коли церква вшановує пам'ять Апп. Варфоломія і Варнави, єпископ Одеський і Балтський Павло очолив Божественну літургію у кафедральному соборі Різдва Христового м. Одеси.
Після прочитання Євангелія на Літургії владика виголосив проповідь.
За богослужінням були піднесенні додаткові прохання про визволення нашої Батьківщини від нашестя чужинців та створення в Україні єдиної Помісної Православної Церкви.
Після літургії вірні нашого храму мали змогу ще послухати духовні твори, так як цього дня нашу парафію відвідав відомий хор з Київщини «Свят-Коло». З благословення настоятеля собору Різдва Христового єпископа Павла під керівництвом композитора – заслуженого діяча мистецтв України, лауреата національної премії імені Тараса Шевченка Віктора Івановича Степурка, після відпусту були виконані незабутні духовні твори. Натхненний спів хористів, почуття духовної радості та піднесення, створили незабутню атмосферу, яка ще довго грітиме душу теплом та надихатиме на молитву та добрі звершення.
Його Преосвященству співслужили старший священник собору протоієрей Віталій Сеник, секретар єпархії протоієрей Теодор Оробець та клірик кафедрального собору протоієрей Андрій Волошин.









print the material