АРХІЄРЕЙСЬКЕ БОГОСЛУЖІННЯ В П’ЯТУ НЕДІЛЮ ПІСЛЯ ПАСХИ

Опубліковано: 17 травня 2020 р. 15:00


17 травня 2020 року у п'яту неділю після Воскресіння Христового Свята Православна Церква згадує розмову Ісуса Христа з жінкою Самарянкою та дня пам’яті Мц. Пелагеї, діви Тарсійської (бл. 290)., єпископ Одеський і Балтський Павло очолив Божественну Літургію у кафедральному соборі Різдва Христового міста Одеси.
За богослужінням були піднесенні додаткові прохання про визволення нашої Батьківщини від нашестя чужинців, утвердження в Україні єдиної Помісної Православної Церкви.
Архіпастир з духовенством піднесли особливу молитву, затверджену Священним Синодом Православної Церкви України у час згубної пошесті (пандемії) коронавірусу.
На запричасному проповідь виголосив настоятель кафедрального собору протоієрей Теодор Оробець.
Його преосвященству співслужили: настоятель кафедрального собору Різдва Христового протоієрей Теодор Оробець, клірики кафедрального собору Різдва Христового міста Одеси протоієрей Ярослав Бугринець і протоієрей Андрій Волошин та виконуючий обов’язки настоятеля парафії Святої рівноапостольної Марії Магдалини села Августівка Біляївського району Одеської області ієрей Олександр Струц.
На завершення Літургії єпископ Павло звернувся до усіх присутніх з архіпастирським словом, привітав з неділею та закликав на всіх Боже благословення.
print the material