ЧЛЕНИ ЄПАРХІАЛЬНОЇ РАДИ ОДЕСЬКОЇ ЄПАРХІЇ НА ЧОЛІ З ПРЕОСВЯЩЕННИМ АФАНАСІЄМ ЗАВІТАЛИ З КОЛЯДОЮ ДО ДРУЗІВ ЄПАРХІЇ

13 січня 2022 р.

З благословення та за особистої участі Преосвященного Афанасія, керуючого Одеською єпархією Православної Церкви України, члени Єпархіальної ради та Громадської ради при Одеській ОДА, відвідали з колядою давніх і нових друзів єпархії.
Священнослужителі виконали як сучасні, так і призабуті старовинні колядки, дарували хвилини радості нашим захисникам, співали та колядували разом, не стримуючи емоцій.
Преосвященний Владика та священники завітали до:
- Головного управління Національної поліції України в Одеській області (очільник генерал поліції третього рангу Микола Семенишин)
- Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України (начальник генерал-майор Сергій Мул)
- Командування ВМС ЗС України (командувач контр-адмірал Олексій Неїжпапа)
- Штабу оперативного командування «Південь» (командувач генерал-майор, Герой України Андрій Ковальчук)
- Південного оперативно-територіального об'єднання Національної гвардії України (начальник генерал-майор Олег Підлубний)
- Одеської обласної ради (голова Григорій Діденко)
Нехай народжений Ісус Христос дарує всім здоров’я, наснагу, благодать і любов, а найголовніше – мир над нашими головами. Щоб кулі минали і шаблі не брали, - привітав учасників заходів Преосвященний Владика Афанасій.
Також під час зустрічей Архипастир благословляв усіх присутніх, бажав кожному гідно виконувати своє покликання так, щоб наприкінці життя почути благословенні слова з Неба: «Це є Син Мій улюблений, в якому Моє благовоління».
print the material