ГУМАНІТАРНА ПІДТРИМКА ВІД ЦЕРКВИ ДЛЯ ВНУТРІШНЬО ПЕРЕСЕЛЕНИХ ОСІБ НА ОДЕЩИНІ

26 жовтня 2022 р.
З благословення Предстоятеля Православної Церкви України Митрополита Епіфанія, стараннями єпископа Одеського і Балтського Афанасія, німецької громадської організації Johanniter International Assistant спільно з БО Eleos-Ukraine Синодального управління соціального служіння Православної Церкви України, в Одеській області продовжується реалізація проєкту допомоги вимушеним переселенцям, які, перебуваючи в надскладних життєвих обставинах, залишилися без домівок, роботи, а часто й засобів для існування.
Допомога включає в себе продукти харчування тривалого зберігання, крупи, макаронні вироби, засоби особистої гігієни загальною вартістю близько 1500 гривень на кожну родину.
Сьогодні, за дорученням керуючого Одеською єпархією владики Афанасія, секретар єпархії протоієрей Теодор Оробець спільно з настоятелем Парафії святого великомученика Димитрія Солунського села Новоградківка роздали продуктові набори для ВПО, які зараз проживають в цій територіальній громаді.
Люди разом зі священниками піднесли молитви Всемилостивому Богу за перемогу і мир в Україні та висловили щиру вдячнічть за підтримку Православній Церкві України!
Розпочавшись на початку серпня, проєкт мав тривати кілька наступних місяців, але в спільній співпраці Церкви і Благодійників, дійшли згоди, щоб продовжити дану гуманітарну місію до наступного року!
print the material