КЕРУЮЧИЙ ОДЕСЬКОЮ ЄПАРХІЄЮ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ УКРАЇНИ ЄПИСКОП ПАВЛО ПРИВІТАВ ГРОМАДСЬКІСТЬ З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ ВОЛОНТЕРА

Опубліковано: 05 грудня 2019 р. 09:00



Дорогі брати та сестри!


Про волонтерський рух в Україні сьогодні з захопленням говорять у багатьох країнах світу, називаючи це явище унікальним.



У надзвичайно складний період саме цей рух об’єднав суспільство, створив дієву структуру громадських організацій, груп людей, готових взяти на себе вирішення найбільш нагальних і болючих проблем держави.


Не буде перебільшенням сказати, що саме завдяки волонтерам у 2014 році і дотепер країна зберегла, зберігає та зберігатиме свій суверенітет, зупинила російську агресію на сході та відновила боєздатну армію з високим моральним духом.


Дякуючи Богові, завжди знаходились і є люди, для яких самореалізація, самоудосконалення можливі лише через працю на благо інших.


Протягом віків Церква спонукала людей до благодійництва і волонтерства, виховувала альтруїстичну свідомість. Волонтерство — це найкоротший шлях до щастя. Віддаючи, ми отримуємо ще більше взамін. Ми молилися та молимося за кожного з вас.


Вітаю усіх причетних з Міжнародним Днем волонтера! Нехай Господь благословляє Вас на добрі справи!


print the material