КЕРУЮЧИЙ ОДЕСЬКОЮ ЄПАРХІЄЮ ЗВЕРШИВ МОЛЕБЕНЬ ЗА МИР В УКРАЇНІ В ХРАМІ СВЯТИХ РІВНОАПОСТОЛЬНИХ КИРИЛА І МЕФОДІЯ ПРИ ВІЙСЬКОВІЙ АКАДЕМІЇ М.ОДЕСИ

Опубліковано: 18 квітня 2019 р. 15:00


На запрошення військового капелана протоієрея Степана Осадчука, єпископ Одеський і Балтський Павло звершив молебень за мир в Україні в храмі святих рівноапостольних Кирила і Мефодія при Військовій академії м.Одеси.


Перед початком молебну, єпископ Павло звернувся з архіпастирським словом до керівництва та курсантів академії в якому зазначив, що Православна Церква України за кожним богослужінням молиться за воїнів, адже обравши для себе таке служіння і життєвий шлях, людина свідомо готова покласти своє життя за державу та співвітчизників.



За сумлінне та бездоганне служіння Українському народу, високі показники у професійній підготовці майбутніх військовослужбовців, зразкове керування викладацьким складом академії та за щиру працю на користь Святої Православної Церкви, Його Преосвященство відзначив Архієрейською Благословенною грамотою начальника академії, кандидата юридичних наук, генерал-майора Олега Вікторовича Гуляка.


Під час молебну єпископу Павлу співслужили: старший капелан Одеської єпархії митрофорний протоієрей Василь Вирозуб, заступник старшого капелана Одеської єпархії протоієрей Іоан Гуменюк, настоятель храму святих рівноапостольних Кирила і Мефодія при Військовій академії м. Одеси протоієрей Степан Осадчук, військові капелани Одеської єпархії архімандрит Микита (Сировегін), та протоієрей Ігор Бондаренко.


По завершенні молебну, єпископ Павло передав копію Томосу про автокефалію Православної Церкви України для храму при військовій академії.








print the material