КЕРУЮЧИЙ ЄПАРХІЄЮ ОЧОЛИВ БОГОСЛУЖІННЯ У ХРАМІ СВЯТОГО ВЕЛИКОМУЧЕНИКА ЮРІЯ ПЕРЕМОЖЦЯ М. ОДЕСИ

Опубліковано: 06 травня 2019 р. 14:00


06 травня 2019 року, у день пам'яті святого великомученика Юрія Переможця, на запрошення митрофорного протоієрея Михайла Демиди, єпископ Одеський і Балтський Павло відвідав парафію святого великомученика Юрія Переможця, де з нагоди храмового свята, очолив Божественну Літургію святителя Іоана Золотоустого.


При вході до храму владику зустріли діти і із словами привітання передали запашний коровай.
Під час богослужіння, на єктеніях, звучали додаткові прохання і молитва у яких духовенство і віряни просили у Господа про визволення нашої Батьківщини від нашестя чужинців, утвердження в Україні єдиної Помісної Православної Церкви, за звільнення військовополонених моряків ВМС ЗС України і бранців Кремля.



Урочисте богослужіння завершилось водосвятним молебнем та хресним ходом навколо храму, під час якого всіх присутніх окропили освяченою водою.
На завершення святкування керуючий єпархією привітав громаду із святом побажавши щоб тільки мир, любов і злагода панували в серцях віруючих, а благодать Святого Духа наповнювала їх душі. В свою ж чергу настоятель парафії протоієрей Михаїл Демида подякував Преосвященнійшому владиці Павлу за відвідини їхньої парафії вручивши на знак вдячності просфору та квіти.


Його Преосвященству співслужили: настоятель храму Великомученика Юрія Переможця, міський благочинний, митрофорний протоієрей Михаїл Демида, військовий капелан, настоятель Свято-Троїцького храму м. Одеси митр. прот. Василій Вирозуб, клірик храму прп. Серафима Саровського міста Одеси архімандрит Микита (Сировегін) та капелан Одеського військового госпіталю прикордонних військ України протоієрей Степан Осадчук.











print the material