КЕРУЮЧИЙ ЄПАРХІЄЮ ЄПИСКОП АФАНАСІЙ ВІДВІДАВ ПАРАФІЮ СВ. СЕРГІЯ НА Ж/М ДАЙБЕРГ

У 25-ту неділю після П’ятидесятниці, 04 грудня 2022 року, коли Свята Православна Церква відзначає дванадесяте свято Введення в храм Пресвятої Богородиці і Приснодіви Марії, на запрошення настоятеля парафії святого преподобного Сергія Радонежського на ж/м Дайберг, секретаря Одеської єпархії протоієрея Теодора Оробця, єпископ Одеський і Балтський Афанасій очолив святкове Богослужіння на даній парафії.
У співслужінні духовенства єпархії, Владика Афанасій помолився до Пресвятої Богородиці за Перемогу і мир в Україні, за українських воїнів-захисників, за Благословення для всього українського народу!
Його Преосвященству співслужили: секретар Одеської єпархії протоієрей Теодор Оробець, обласний благочинний протоієрей Михайло Щерба, благочинний Южненського округу Одеського району протоієрей Микола Віщун, благочинний Біляївського округу Одеського району протоієрей Василь Єдин, настоятель парафії святих мучениць Віри, Надії й Любові та матері їх Софії с.Ліски протоієрей Роман Дорош.
Під час відправи Преосвященний єпископ Афанасій возніс особливу молитву до Господа в час, коли Батьківщина в небезпеці.
Після Літургії Архієрей подякував усім присутнім парафіянам за спільну молитву.
Також владика Афанасій привітав протоієрея теодора Оробця з 22-ю річницею ієрейської хіротонії та побажав довгих років благословенного служіння на ниві Христовій. В продовження єпископ Афанасій вручив грамоти і відзнаки Блаженнійшого Митрополита Епіфанія активним парафіянам і меценатам будівництва храму св. Сергія!
Громада також привітала отця Теодора з річницею священничого служіння та піднесла в дарунок митру!
В свою чергу настоятель храму від імені громади, усіх парафіян та меценатів подякував архіпастирю за візит і спільну молитву.
Завершилося богослужіння уставним многоліттям.
print the material