КЕРУЮЧИЙ ЄПАРХІЄЮ З АРХІПАСТИРСЬКИМ ВІЗИТОМ ВІДВІДАВ С.М.Т. ДОБРОСЛАВ

Опубліковано: 05 липня 2018 р. 14:00


05 липня 2018 р., в рамках робочої поїздки єпископ Одеський і Балтський Павло відвідав селище міського типу Доброслав, Лиманського благочиння.
Прибувши в селище владику гостинно зустріли парафіяни храму, разом із старостою парафії Всіх Святих землі Української Миколою Миколайовичем Чекересом.
Від храму Владика Павло у супроводі благочинного, настоятеля Свято-Покровського храму м. Южне протоієрея Миколая Віщуна, секретаря Єпархіального управління протоієрея Теодора Оробця та настоятеля храму Всіх Святих землі Української ієрея Володимира Чорного, провели зустріч із Головою Лиманської державної адміністрації Василем Михайловичем Приймаком, Преосвященнійший Владика за заслуги з відродження духовності та утвердження Помісної Української Православної Церкви в Одеській області, нагородив Голову Лиманської державної адміністрації «Благословенною Грамотою за доброчесне служіння на користь Святої Православної Церкви».
Також під час проїздки владика Павло завітав до голови Доброславської селищної ради Людмили Ярославівни Прокопечко, яка своєю невтомною працею над розбудовою селища та духовності в ньому, є прикладом для багатьох. Керуючий єпархією нагородив Людмилу Ярославівну подячною грамотою за щиру працю на користь Святої Православної Церкви.
Незабутніми спогадами про будівництво храму та розбудову парафії Всіх Святих землі Української поділились найповажніші з прихожан Міхненко Леонід Петрович та Міхненко Галина Петрівна, адже ці люди були одними з перших парафіян та будівничих цього храму. Владика Павло відзначив їхні старання та щиру працю на користь Святої Православної Церкви подячною грамотою.















print the material