ЛІТУРГІЯ РАНІШОСВЯЧЕНИХ ДАРІВ У П'ЯТНИЦЮ ДРУГОГО ТИЖДНЯ ВЕЛИКОГО ПОСТУ

Опубліковано: 22 березня 2019 р. 13:00


У п'ятницю 22 березня 2019 року, другого тижня Великого посту, коли Церква вшановує пам'ять 40 мчч., що в Севастійському озері мучилися, на запрошення настоятеля протоієрея Богдана Біди, єпископ Одеський і Балтський Павло звершив Божественну Літургію Ранішосвячених Дарів святого отця нашого Григорія Двоєслова у храмі Покрови Пресвятої Богородиці міста Біляївка.


Після Божественої Літургії керуючий єпархією виголосив проповідь, у якій подякував всім за спільну молитву та наголосив на важливості єднання українців навколо єдиної Церкви, а також у храмі було залишено копію Томосу про дарування Українській Церкві автокефалії.



Його Преосвященству співслужили: виконуючий обов’язки обласного благочинного настоятель храму святителя Миколая чудотворця протоієрей Михайло Щерба, благочинний Біляївського р-н., протоієрей Василь Єдин, настоятель св. Покровської парафії с. Біляївка протоієрей Богдан Біда та настоятель храму блгвв. князів страстотерпців Бориса і Гліба міста Теплодар протоієрей Михайло Козак.










print the material