СВЯЩЕННОСЛУЖИТЕЛІ ОДЕСЬКОЇ ЄПАРХІЇ З БЛАГОДІЙНОЮ АКЦІЄЮ ВІДВІДАЛИ ЛІКУВАЛЬНИЙ ЦЕНТР

В день свята Воздвиження Чесного і Животворчого Хреста Господнього, за ініціативи настоятеля Свято-Троїцького храму м.Одеси протоієрея Василя Вирозуба та з благословення єпископа Одеського і Балтського Афанасія, священнослужителі Одеської єпархії Православної Церкви України відвідали одну з медичних установ м.Одеси, де проходять проходять лікування та реабілітацію військовослужбовці Збройних Сил України.
Священнослужителі передали керівництву медичної установи для бібліотечного читання книги духовного змісту та різного літературного жанру, а також ікони та предмети побутового користування.
На прохання медичного персоналу, настоятель Свято-Троїцького храму м.Одеси протоієрей Василь Вирозуб, настоятель храму святого великомученика Георгія Побідоносця м.Одеси протоієрей Михайло Демида, військові капелани ігумен Микола (Пустовіт) та протоієрей Василь Шмоняк відправили молебень за мир в Україні та Перемогу українського війська.
Священнослужителі сердечно привітали присутніх іх святом Воздвиження Хреста Господнього та щиро подякували медичним працівникам за те, що повертають життя нашим військовослужбовцям.
print the material