СВЯТКОВЕ АРХІЄРЕЙСЬКЕ БОГОСЛУЖІННЯ У ДЕНЬ РІЗДВА ХРИСТОВОГО

В день свята Різдва Господа нашого Бога і Спаса нашого Ісуса Христа 07 січня 2022 року, єпископ Одеський і Балтський Афанасій очолив святкову Божественну Літургію свт. Іоана Золотоустого у кафедральному соборі Різдва Христового міста Одеси.
Після прочитання Євангелія керуючий єпархією зачитав різдвяне послання Блаженнійшого Митрополита Київського і всієї України Епіфанія.
За богослужінням були піднесенні додаткові прохання про визволення нашої Батьківщини від нашестя чужинців, утвердження в Україні єдиної Помісної Православної Церкви, за воїнів-захисників Української держави, за добробут, мир, здоров’я і спасіння наше, щоб Господь Бог наш допомагав нам у всьому. Також лунала всеукраїнська молитва за припинення пошесті згубної (епідемії).
На завершення Літургії єпископ Афанасій привітав вірян храму зі святом, побажав земних благ та закликав на усіх присутніх Боже благословення.
Його Преосвященству співслужило духовенство кафедрального собору: настоятель протоієрей Теодор Оробець та клірики кафедрального собору.
Після Богослужіння діти-вихованці недільної школи собору Різдва Христового привітали всіх богомільців з Різдвяними святами та храмовим святом нашого собору.
Завершилося святкування співом різдвяних колядок.
print the material