У ДЕНЬ ХРАМОВОГО СВЯТА ЄПИСКОП ПАВЛО ВІДВІДАВ ПЕТРО-ПАВЛІВСЬКИЙ ХРАМ С. ДМИТРІВКА

Опубліковано: 12 липня 2019 р. 16:00


У день свята славних і всехвальних первоверховних апостолів Петра і Павла, 12 липня 2019 року, коли Свята Православна Церква також вшановує память Касперпівської ікони Божої Матері, з нагоди престольного свята у Петро-Павлівському храмі с. Дмитрівка Лиманського району, на запрошення настоятеля храму ієрея Володимира Чорного, єпископ Одеський і Балтський Павло очолив святкову Божественну Літургію.



Керуючого Одеською єпархією з короваєм та привітаннями зустріли парафіяни.


Після читання Євангелія Преосвященнійший владика звернувся до вірян з повчальним словом про спастельний приклад життя святих первоверховних апостолів.


За богослужінням були піднесенні додаткові прохання про визволення нашої Батьківщини від нашестя чужинців, утвердження в Україні єдиної Помісної Православної Церкви, за звільнення військовополонених моряків ВМС ЗС України і бранців Кремля.


На завершення Літургії єпископ Павло привітав настоятеля і громаду храму з храмовим святом, причасників з прийняттям Святих Христових Таїн, та відзначив регента хору благословенною грамотою.


У свою чергу отець Володимир висловив вдячність архієрею за візит, щиру молитву, батьківські слова повчання та привітав з днем Його небесного покровителя.






print the material