У ДЕНЬ СВЯТА ОБРІЗАННЯ ГОСПОДНЬОГО КЕРУЮЧИЙ ЄПАРХІЄЮ ОЧОЛИВ БОГОСЛУЖІННЯ У СВЯТО-УСПЕНСЬКОМУ ХРАМІ СЕЛА МИРНЕ

Опубліковано: 14 січня 2020 р. 13:00


14 січня 2020 року у день свята Обрізання Господнього, день пам’яті святителя Василія Великого архієп. Кесарії Каппадокійської (379). Свт. Петра Могили, митрополита Київського і Галицького, та всієї Руси (1647) та Новоліття, на запрошення настоятеля парафії Успіння Пресвятої Богородиці, протоієрея Василя Єдина, єпископ Одеський і Балтський Павло очолив Божественну літургію в храмі села Мирне.



За богослужінням були піднесенні додаткові прохання про визволення нашої Батьківщини від нашестя чужинців, утвердження в Україні єдиної Помісної Православної Церкви.


За Божественною літургією Владика Павло звершив дияконську хіротонію над студентом першого курсу Київської Богословської Академії, іподияконом Олександром Гузуновим.


Наприкінці богослужіння Преосвященнійший єпископ Павло, привітав настоятеля протоієрея Василя Єдина з тезоіменитством, а парафіян та гостей зі святом і благословив усіх присутніх.


Його Преосвященству співслужили: настоятель храм, благочинний Біляївського району протоієрей Василь Єдин, представник єпархії зі співпраці з пенітенціарними установами та з духовного виховання в місцях позбавлення волі прот. Димитрій Краснобаєв та військовий капелан ієрей Вячеслав Юрченко.


print the material