У НЕДІЛЮ 14-ТУ ПІСЛЯ П'ЯТИДЕСЯТНИЦІ КЕРУЮЧИЙ ЄПАРХІЄЮ ОЧОЛИВ БОГОСЛУЖІННЯ У СВЯТО-ПОКРОВСЬКОМУ ХРАМІ МІСТА ОДЕСИ

Опубліковано: 02 вересня 2018 р. 16:00



оповідь.
За Літургією були піднесенні додаткові прохання про визволення нашої Батьківщини від нашестя чужинців та створення в Україні єдиної Помісної Православної Церкви.
Після заамвонної молитви Преосвященніший владика очолив молебень перед початком навчання дітей. По завершенню якого настоятель роздав дітям подарунки, а архієрей благословив їх, окропивши святою водою.
Також архіпастир висловив подяку благодійникам за підтримку Української Церкви та нагородив благословенними грамотами.
Після Божественної Літургії відбувся чин освячення накупольних хрестів храму. Владика Павло привітав усіх присутніх із знаменною подією та зазначив, що: "Сьогодні ми освятили центральний хрест, та хрест на дзвіницю храму, і будемо сподіватися, що Милосердний Бог благословить усі наші справи силою Чесного і Животворящого Хреста, і пошле нам силу і могутність проповідувати словом і ділом закон Христа".
Його Преосвященству Єпископ Павло Юристий співслужили: старший священник кафедрального собору Різдва Христового м. Одеси, обласний благочинний Одеської єпархії митрофорний протоієрей Віталій Сеник; настоятель Свято-Покровського храму м. Одеси, керівник інформаційного відділу Одеської єпархії, представник єпархії зі співпраці з благодійними організаціями та соціальної роботи, протоієрей Олександр Філіппов та настоятель парафії свт. Миколая Чудотворця м.Одеси, представник єпархії зі співпраці з пенітенціарними установами та з духовного виховання в місцях позбавлення волі, духівник Одеського обласного центру профілактики та боротьби зі СНІДом, капелан 411 Центрального військового клінічного госпіталю департаменту охорони здоров'я МО України протоієрей Димитрій Краснобаєв.




























print the material