У НЕДІЛЮ ТРЕТЮ ПІСЛЯ П'ЯТИДЕСЯТНИЦІ ТА ДЕНЬ СВЯТА РІЗДВА ІОАНА ПРЕДТЕЧІ ЄПИСКОП ОДЕСЬКИЙ І БАЛТСЬКИЙ ПАВЛО ОЧОЛИВ БОЖЕСТВЕННУ ЛІТУРГІЮ У СВЯТО-ТРОЇЦЬКОМУ ХРАМІ М. ОДЕСИ

Опубліковано: 07 липня 2019 р. 12:00


У неділю 3-тю після П’ятидесятниці і Різдва чесного славного пророка, Предтечі та Хрестителя Господнього Іоана, 07 липня 2019 року, коли Свята Православна Церква вшановує память прп. Іова і Феодосія Манявських, у Свято-Троїцького храму м. Одеси, на запрошення настоятеля храму протоієрея Василя Вирозуба, єпископ Одеський і Балтський Павло очолив святкову Божественну Літургію.



Після читання Святого Євангелія Архієрей звернувся до присутніх на богослужінні парафіян зі словом проповіді, Владика пояснив вірним суть євангельського читання та розповів про живий і великий приклад служіння Богові і людям, що показав своїм життям святий Божий пророк.


За богослужінням були піднесенні додаткові прохання про визволення нашої Батьківщини від нашестя чужинців, утвердження в Україні єдиної Помісної Православної Церкви, за звільнення військовополонених моряків ВМС ЗС України і бранців Кремля.


На завершення Літургії єпископ Павло привітав вірян зі святом Різдва Іоанна Хрестителя, причасників з прийняттям Святих Христових Таїн, та всіх, хто носить ім’я великого пророка, з іменинами.


Його Преосвященству співслужили: настоятель Свято-Троїцького храму м. Одеси протоієрей Василь Вирозуб та клірики храму: протоієрей Ігор Бондаренко і протоієрей Василь Шманяк.





print the material