УПРАВЛІННЯ ОДЕСЬКОЇ ЄПАРХІЇ УПЦ КП ВІТАЄ УСІХ РЯТУВАЛЬНИКІВ ОДЕЩИНИ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

Опубліковано: 17 вересня 2018 р. 16:00


Шановні рятівники!


Щиро вітаю Вас з Вашим професійним святом!
Це свято людей, які щодня стоять на захисті населення та територій від пожеж, наслідків стихійних лих, виробничих аварій та катастроф. Вони щомиті готові прийти на допомогу людині, яка потрапила в надзвичайну ситуацію.
Сьогодні працівники Головного управління управління ДСНС України в Одеській області на чолі із начальником управління генерал-майором служби цивільного захисту Віктором Васильовичем Федорчаком гідно виконують поставлені державою завдання.
Під час ліквідації пожеж, наслідків аварій працівники пожежно-рятувальних формувань та сил цивільного захисту району неодноразово доводили свою високу професійність.
Неодноразові приклади відваги та рішучості, виявлені під час виконання службових обов’язків, свідчать про те, що в строю ДСНС об’єднані сильні духом, загартовані часом і випробуваннями сміливі та мужні люди.
Від імені Одесько-Балтського єпархіального управління УПЦ Київського Патріархату, нашого кліру та пастви висловлюю щиру вдячність усім рятувальникам Одещини за врятовані життя, самовідданість та самопожертву під час виконання службового обов’язку.
Бажаю усім Вам Благословення Господнього, доброго здоров’я, щастя та благополуччя.
Нехай здійсняться всі Ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день вашого життя буде світлим та дарує радість життєвих перемог!
+Павло, єпископ Одеський і Балтський.


print the material