В ОДЕСІ ПРОВЕЛИ ПЕРШИЙ МОЛИТОВНИЙ СНІДАНОК

Опубліковано: 26 вересня 2018 р. 16:00


Перший молитовний сніданок Одещини який зібрав понад 200 учасників, розпочався із вітального слова єпископа Одеського і Балтського Павла в якому владика привітав усіх присутніх від імені Української Православної Церкви Київського Патріархату та наголосив на важливості молитви в житті людини і суспільства в цілому.
Молитовний сніданок відбувся за участі керівництва області, міських голів, управлінь профільних державних відомств, депутатів Верховної Ради України та місцевих рад, військових, дипломатів, громадськості, представників бізнесу, аграріїв, журналістів, волонтерів, міжнародних гостей, представники одеських єпархій УПЦ МП, УГКЦ, Римо-католицької Церкви та інших християнських Церков та організацій Одещини.
Зазначимо, молитовні сніданки є багаторічною традицією у демократичних країнах. Вони проходять у США, Німеччині та Великій Британії вже понад 60 років. Мета заходу полягає у духовному єднанні та порозумінні. Перший молитовний сніданок Одещини, зокрема, присвятили 1030-літтю Хрещення Русі-України.
Участь у молитовному сніданку представників різних конфесій засвідчила прагнення до єдності, миру й злагоди в суспільстві.











print the material