В ТРЬОХ БЛАГОЧИННЯХ ОДЕСЬКОЇ ЄПАРХІЇ ПЦУ ВІДБУЛОСЯ ВИЇЗНЕ ЗАСІДАННЯ ЄПАРХІАЛЬНОЇ РАДИ

Опубліковано: 09 травня 2020 р. 16:00




З благословення Преосвященного Павла, єпископа Одеського і Балтського, проведено виїзне засідання Єпархіальної ради Одеської єпархії Православної Церкви України.


Зокрема, було відслужено Божественну Літургію у Свято-Георгіївському храмі села Настасівка Миколаївського району, в якій також взяло участь духовенство Миколаївського благочиння. Після літургії учасники зустрічі обговорили питання, що є актуальними на порядку денному повсякденної діяльності місцевого благочиння.



Згодом, члени Єпархіальної ради відвідали Свято-Покровську парафію села Гулянка Окнянського району, де спільно з настоятелем і громадою населеного пункту прийняли рішення відновити будівництво нового храму.


На запрошення благочинного Роздільнянського району, настоятеля парафії Св. Вмч. Георгія Побідоносця (село Єгорівка), члени Єпархіальні ради ознайомилися зі станом справ у данному благочинні.


Під час роботи в районах області, члени Єпархіальної ради закликали духовенство та вірян до продовження нелицемірного єдинодушного служіння Богу та людям, що сьогодні потребують особливої уваги та допомоги, не залишати справи милосердя, примножувати духовно-консолідуючі традиції Одеської єпархії ПЦУ.


Виїзне засідання ради мало продуктивний характер, а реалізація декількох затверджених напрямків роботи почалася зразу по завершені робочої поїздки.





print the material