ВІТАЛЬНА АДРЕСА ЄПИСКОПУ ОДЕСЬКОМУ І БАЛТСЬКОМУ ПАВЛУ ВІД ДУХОВЕНСТВА ОДЕСЬКОЇ ЄПАРХІЇ З НАГОДИ 3-ОЇ РІЧНИЦІ АРХІЄРЕЙСЬКОЇ ХІРОТОНІЇ.

Опубліковано: 28 січня 2021 р. 09:00








Ваше Преосвященство!

Маючи бажання присвятити своє життя служінню Святій Церкві, Ви отримали богословську освіту, прийняли чернечий постриг і священний сан. Ваше пастирське служіння було пов'язане з різними відповідальними послухами, які Ви старанно виконували.

Господу було завгодно, щоб Ви зазнали ще більшої праці в Його Винограднику: три роки тому відбулася Ваша єпископська хіротонія.

Нині, здійснюючи архіпастирське служіння у ввіреній Вашому піклуванню Одеській єпархії, Ви намагаєтеся проявляти належну турботу про всебічний розвиток єпархіального життя, прагнете донести до голодних і спраглих правди (Мф. 5: 6) слово Христової істини.

Ваша цілеспрямованість, уважність і ретельність допомагають Вам гідно проходити непросте архіпастирське служіння в місті Одесі.

Ви також прагнете підтримувати діалог з представниками державної влади, релігійних конфесій і громадських об'єднань, вносити свій внесок у зміцнення громадянської злагоди.

Молитовно бажаємо Вам міцності душевних і тілесних сил, допомоги Божої і успіху в подальшому служінні на користь Святої Церкви. Всещедрий Господь нехай збереже Вас в доброму здоров'ї на многая літа.








Зображення може містити: 1 особа, стоїть та борода















print the material