ЄПИСКОП АФАНАСІЙ РАЗОМ З МИТРОПОЛИТОМ ОЛЕКСАНДРОМ ПРЕЗЕНТУВАЛИ ВИДАННЯ ПЕРЕСОПНИЦЬКОГО ЄВАНГЕЛІЯ ДЛЯ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ ТА КУРСАНТІВ ОДЕСЬКОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АКАДЕМІЇ

Опубліковано: 06 жовтня 2021 р. 05:00



Високопреосвященійший митрополит Переяславський і Вишневський Олександр (Драбинко) разом з Преосвященним Афанасієм, єпископом Одеським і Балтським, на запрошення керівництва Одеської військової академії презентували факсимільні видання "Пересопницького Євангелія" та «Мазепинського Євангелія» для військових і курсантів Одеської військової академії.

Перед заходом презентації ієрархи звершили Божественну Літургію у розкішному академічному Борисо-Глібському храмі у співслужінні міського духовенства та помолилися за душі загиблих військовослужбовців біля стели пам'яті, що на території закладу.

По завершенні презентації владики відповіли на запитання, курсантів, студентів та виклададачів ВУЗу. Також ієрархи відвідали музей історії академії.

Дводенний візит митрополита Олександра і презентація згаданих видань, його зустріч в Державних закладах в чергове засвідчують про канонічність і визнання Православної Церкви України в нашому суспільстві.

print the material