ЄПИСКОП АФАНАСІЙ ВІДЗНАЧИВ БІЙЦІВ ФОРМУВАННЯ З ОХОРОНИ ГРОМАДСЬКОГО ПОРЯДКУ

23 серпня 2022 р.
В день святкування Дня Державного Прапора України, голова регіонального управління військового духовенства "Південь", єпископ Одеський і Балтський Афанасій в Свято-Троїцькому храмі м.Одеси відправив молебень за мир в Україні та перемогу українського війська.
Його Преосвященству співслужили настоятель Свято-Троїцького храму м.Одеси протоієрей Василь Вирозуб та настоятель храму святого великомученика Пантелеймона при Одеському клінічному санаторії "Аркадія" ДПСУ архімандрит Микита (Сировегін).
Після молебну, з благословення Блаженнійшого митрополита Київського і всієї України Епіфанія, за сумлінне виконання службових обов'язків із захисту Батьківщини, єпископ Афанасій нагородив бійців Формування з охорони громадського порядку та державних кордонів "Лівий Берег-Одеса" церковними медалями святого великомученика Юрія Переможця.
Вітаючи нагороджених, єпископ Афанасій подякував усім за мужність і патріотизм, а також побажав захисникам та їхнім сім’ям міцного здоров’я.
Після нагородження, голова формування Денис Володимирович Карташов вручив єпископу та присутнім священнослужителям пам'ятні подарунки зі святої гори Афон.
print the material