ЄПИСКОП ОДЕСЬКИЙ І БАЛТСЬКИЙ ПАВЛО ОЧОЛИВ СВЯТКОВЕ БОГОСЛУЖІННЯ У МІСТІ БОРИСПОЛІ

Опубліковано: 22 травня 2020 р. 16:00


22 травня 2020 року Православна Церква молитовно шанує день пам'яті перенесення чесних мощей святителя Миколая чудотворця із Мір-Лікійських в Барі. Цього дня своє престольне свято урочисто відзначив храм на честь однойменного угодника Божого в місті Борисполі.


З благословення Предстоятеля Православної Церкви України, Блаженнійшого Митрополита Київського і всієї України ЕПІФАНІЯ, на запрошення настоятеля Свято-Михайлівської парафії міста Борисполя протоієрея Миколая Кравчука, святкове богослужіння очолив єпископ Одеський і Балтський Павло.



За богослужінням були піднесенні додаткові прохання про визволення нашої Батьківщини від нашестя чужинців, утвердження в Україні єдиної Помісної Православної Церкви.


Архіпастир з духовенством також піднесли особливу молитву, затверджену Священним Синодом Православної Церкви України у час згубної пошесті (пандемії) коронавірусу.


В кінці богослужіння було звершено водосвятний молебень


По закінченні Божественої Літургії єпископ Павло щиро привітав усіх присутніх із прекрасним святом, побажав усім помочі від святителя Миколая та його святого заступництва.


Його преосвященству співслужили: настоятель храму прот. Миколай Кравчук, та клірики храму прот. Михаїл Гуменюк та прот. Іван Касенич.


Завершилося богослужіння уставним многоліттям.



print the material