ЄПИСКОП ОДЕСЬКИЙ І БАЛТСЬКИЙ ПАВЛО ВІДВІДАВ ХРАМ СВЯТОГО РІВНОАПОСТОЛЬНОГО КНЯЗЯ ВОЛОДИМИРА МІСТА БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОГО

Опубліковано: 09 липня 2018 р. 14:00


09 липня 2018 р., під час робочої поїздки в м. Білгород-Дністровський на запрошення військового капелана протоієрея Іоана Гуменюка, єпископ Одеський і Балтський Павло відвідав храм Святого Рівноапостольного князя Володимира, побудованого на території Білгород-Дністровського прикордонного загону. На території подвір’я храму владику зустрічали як військово службовці так і прихожани церкви.
Владика звернувся до військових з архіпастирським словом та зазначив, що Українська Православна Церква Київського Патріархату за кожним богослужінням молиться за воїнів, адже обравши для себе таке служіння і життєвий шлях, людина свідомо готова покласти своє життя за державу та співвітчизників.
Преосвященнійший владика Павло подякував військово службовцям а гідне виконання своїх обов'язків у найтяжчі часи нашої держави, а також, відзначив подячною грамотою за щиру працю на користь Святої Православної Церкви командира частини Москаленко Сергія Анатолійовича та прес-аташе військової частини Іванчука Івана Івановича.









print the material