ЄПИСКОП ПАВЛО ВРУЧИВ НАГОРОДИ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ УКРАЇНИ.

Опубліковано: 05 серпня 2019 р. 16:00




З благословення Предстоятеля Православної Церкви України Блаженнійшого митрополита Київського і всієї України Епіфанія, єпископ Одеський і Балтський Павло у військовому Свято-Троїцькому храмі м.Одеси вручив церковні нагороди.


За плідну працю в органах виконавчої влади, зразкове виконання посадових обов'язків, значні трудові досягнення, Благословенною грамотою з відзнакою Предстоятеля нагороджений співробітник Департаменту внутрішньої політики Одеської міської ради Іван Іванович Майбородюк.



За багаторічну творчу працю, видатну виконавську майстерність, створення високохудожніх образів, вистав, що здобули народне визнання, особливі заслуги в розвитку театрального мистецтва та вітчизняної культурно-мистецької спадщини, медаллю "За жертовність і любов до України" нагороджено українську оперну співачку, провідну солістку Одеського Національного академічного театру опери та балету, в.о. професора кафедри сольного співу Одеської нацiональної музичної академії ім. А.В. Нежданової, Народну артистку України Віру Олексіївну Ревенко.


За багаторічну сумлінну працю в закладах охорони здоров'я та соціального забезпечення, вагомі досягнення у професійній діяльності, плідну підготовку висококваліфікованих лікарських кадрів, медаллю "За жертовність і любов до України" нагороджено Заслуженого лікаря України, кандидата медичних наук, полковника ЗСУ Віктора Йосиповича Тещука.


За активну громадянську позицію, поширення патріотичних цінностей, наполегливість, патріотизм, велику благодійну діяльність, медаллю "За жертовність і любов до України" нагороджено Наталію Миколаївну Карташеву.


Єпископ Павло сердечно привітав нагороджених, побажав їм міцного здоров’я на довгі роки, Божого благословення у добрих справах, невичерпної наснаги та благополуччя.


З благословення керуючого єпархією на врученні нагород також були присутні військові капелани Одеської єпархії митрофорний протоієрей Василь Вирозуб, архімандрит Микита (Сировегін) та протоієрей Андрій Ляшик.




print the material