ЄПИСКОП ПАВЛО ВШАНУВАВ ПАМ'ЯТЬ ЗАГИБЛОГО ГЕРОЯ ЄВГЕНА КОЛІСНИЧЕНКА

Опубліковано: 07 серпня 2019 р. 17:00


Сьогодні, 07 серпня 2019 року, єпископ Одеський і Балтський Павло приїхав до пам’ятного знаку «Загиблим за Україну воїнам АТО» в смт. Овідіополь, щоб вшанувати пам’ять загиблого Героя Євгена Колісниченка. Також прийшли рідні, керівництво району та селища, односельці, мешканці району, бойові побратими та громадськість.


Рівно 5 років тому, 7 серпня 2014 року, під час ворожого обстрілу колони при виході українських бійців з «Довжанського котла» (сектор Д) - на останніх метрах маршу, від осколка у голову, загинув старший матрос 1 загону морської охорони Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України Євген Колісниченко.



Присутні згадали той день коли надійшла страшна звістка (це був перший загиблий з Овідіопольщини), висловили співчуття та підримку родині загиблого, наголосили що завжди будуть пам’ятати наших Героїв, які боронять наші кордони, завдяки яким ми можемо жити на нашій рідній Україні та поклали квіти біля пам'ятного знаку.


Після чого відвідали місце поховання Євгена Колісниченка, де єпископ Павло у співслужінні військових капеланів відправив панахиду за загиблим Героєм.


Його Преосвященство супроводжували військові капелани єпархії: протоієрей Андрій Ляшик та протоієрей Василь Шманяк.



print the material