ЄПИСКОП ПАВЛО ВЗЯВ УЧАСТЬ У СВЯТКУВАННІ 160-Ї РІЧНИЦІ СЕЛА БОЛГАРКА

Опубліковано: 12 жовтня 2019 р. 16:00


12 жовтня 2019 року, відбулися урочистості з нагоди святкування 160-тої річниці заснування села Болгарка. На запрошення голови селищної ради Анни Петрівни Караман та настоятеля храму святого апостола Андрія Первозваного села Болгарка Роздільнянського району Одеської області участь у заході взяв єпископ Одеський і Балтський Павло.


Першою слово мала голова села – Анна Петрівна Караман.



Після її виступу, за добрим українським християнським звичаєм, благословити святкування запросили духовенство.


Звертаючись до присутніх, Архіпастир у першу чергу привітав святкове зібрання зі святом - Днем села та звернув увагу на те, що через декілька днів відзначається православне свято Покрови Пресвятої Богородиці яке завжди відзначалося нашим народом по-особливому.


Його Преосвященство на завершення свого виступу побажав, щоб Пресвята Богородиця чула нас завжди, та покривала весь Український народ Своїм Чесним Омофором і побажав усім жителям і гостям села міцного здоров’я, щастя, благополуччя, достатку, миру, злагоди, любові і щедрого Божого благословення.


Також з благословення Блаженнійшого митрополита Київського і всієї України Епіфанія, за багаторічну сумлінну працю, значний особистий внесок у розвиток духовності, єпископ Одеський і Балтський Павло вручив Анні Петрівні Караман медаль: «За жертовність і любов до України».


print the material