ЄПИСКОП ПАВЛО ВЗЯВ УЧАСТЬ В ОФІЦІЙНОМУ ПРИЙОМІ З НАГОДИ ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ ВІРМЕНІЇ

Опубліковано: 28 вересня 2019 р. 20:00


28 вересня 2019 року, на запрошення настоятеля храму святого Григорія Просвітителя, Української єпархії Вірменської апостольської церкви міста Одеси отця Абгара Глчяна, єпископ Одеський і Балтський Павло взяв участь в урочистому прийомі з нагоди 28-ої річниці Незалежності Вірменії, який відбувся у Вірменському культурному центрі міста Одеси.


В урочистому прийомі взяли участь Посол Республіки Вірменія в Україні Тигран Сейранян, заступник голови Одеської обласної ради Юрій Димчогло, заступник Одеського міського голови Павло Вугельман, ректори одеських вузів, представники релігійних конфесій та дипломатичних місій акредитованих в Одесі, багаточисленні гості.
Після виконання державних гімнів України та Вірменії до гостей звернувся голова Одеської вірменської громади, Почесний громадянин міста Одеси Самвел Ліпаритович Тігранян.



Його Преосвященство також тепло привітав вірменську громаду Одеси з національним святом та щиро побажав добра, достатку, миру, щедрої долі, сили і наснаги в усіх справах та нових досягнень для блага соборної незалежної демократичної процвітаючої Вірменії.
Запрошеними гостями також було сказано багато добрих слів і щирих побажань.


Офіційна частина завершилася чудовим концертом за участю солістів Одеської опери.


На цьому заході керуючого єпархією супроводжували старший військовий капелан Одеської єпархії митрофорний протоієрей Василь Вирозуб та клірик міста Одеси архімандрит Микита (Сировегін).



print the material