ЄПИСКОП ПАВЛО ЗВЕРШИВ ЧИН ОСВЯЧЕННЯ ХРЕСТА НА МІСЦІ БУДІВНИЦТВА НОВОГО ХРАМУ

Опубліковано: 24 грудня 2018 р. 16:00


24 грудня 2018 року, на запрошення благочинного Біляєвського району протоієрея Василя Єдина, Преосвященнійший єпископ Одеський і Балтський Павло з архіпастирським візитом прибув у селище Великий Дальник, що на одещині, де звершив чин освячення хреста на місці будівництва нового храму на честь апостола Андрія Первозваного.


Традиційно архієрея зустріли жителі селища, які передали владиці запашний коровай.



Після чину освячення владика Павло звернувся до присутніх із словами проповіді та вітань. Владика наголосив на важливості храму в житті кожної людини та закликав усіх небайдужих долучитися до благої справи будівництва нової святині, також закликав Боже благословення на фундаторів та будівничих нової церкви.


Під час чину освячення хреста архієрею співслужили настоятель – благочинний Біляєвського благочиння протоієрей Василь Єдин, настоятель св. Дмитрівської парафії села Новоградківка протоієрей Віталій Хомич, настоятель св. Миколаївської парафії міста Чорноморськ протоієрей Михайло Щерба, настоятель св. Покровської парафії села Біляївка протоієрей Богдан Біда, настоятель парафії Віри, Надії, Любові та матері їх Софії протоієрей Роман Дорош та клірик Одеської єпархії Ярослав Бугринець.







print the material