ЄПИСКОП ПАВЛО ЗВЕРШИВ ЧИН ОСВЯЧЕННЯ ХРЕСТА НА МІСЦІ БУДІВНИЦТВА НОВОГО ХРАМУ В СЕЛІ БАХША САВРАНСЬКОГО РАЙОНУ

Опубліковано: 14 червня 2019 р. 17:00


14 червня 2019 року, на запрошення настоятеля Свято-Дмитро-Солунської парафії села Бахша Савранського району Одеської області, протоієрея Валерія Сосніцького з архіпастирським візитом прибув Преосвященнійший єпископ Одеський і Балтський Павло, де звершив чин освячення хреста на місці будівництва нового храму на честь Великомученика Димитрія Солунського.


Традиційно архієрея зустріли жителі селища, які передали владиці запашний коровай.



Після чину освячення владика Павло звернувся до присутніх із словами проповіді та вітань. Владика наголосив на важливості храму в житті кожної людини та закликав усіх небайдужих долучитися до благої справи будівництва нової святині, також закликав Боже благословення на фундаторів та будівничих нової церкви, відзначивши най активніших прихожан Благословенними Архієрейськими грамотами.


Під час чину освячення хреста архієрею співслужили настоятель настоятель св. Дмитрівської парафії села Бахша протоієрей Валерій Сосніцький, настоятель парафії св. Димитрія Солунського села Пужайкове протоієрей Петро Пасічняк та клірик Кафедрального собору Різдва Христового міста Одеси протоієрей Ярослав Бугринець.







print the material