З НАГОДИ ХРАМОВОГО СВЯТА ЄПИСКОП АФАНАСІЙ ВІДВІДАВ ПАРАФІЮ СВЯТОГО СЕРГІЯ НА Ж/М ДАЙБЕРГ

Опубліковано: 12 жовтня 2021 р. 12:00



У суботу, 09 жовтня 2021 року, з нагоди святкування престольного свята Парафії святого преподобного Сергія Радонежського на житловому масиві Дайберг, на запрошення настоятеля протоієрея Теодора Оробця, єпископ Одеський і Балтський Афанасій очолив Божественну Літургію свт. Іоана Золотоустого у цьому храмі.

Біля входу до храму Преосвященнійшого Владику зустріли віряни, які привітали керуючого Одеською єпахією віршами та піднесли запашний коровай.

За богослужінням були піднесенні додаткові прохання про визволення нашої Батьківщини від нашестя чужинців, утвердження в Україні єдиної Помісної Православної Церкви.
Також лунала Всеукраїнська молитва за припинення пошесті згубної (епідемії).

Після відпусту владика Афанасій виголосив святкову проповідь.

По завершенні Літургії, відбувся традиційний хресний хід, навколо храму, та довкола нового, великого храму, який будується на цій парафії, після чого єпископ Афанасій привітав парафіян із храмовим святом та закликав на всіх Боже благословіння.

В свою чергу настоятель храму від імені усіх парафіян подякував архіпастирю за довгоочікуваний візит та спільну молитву.

Його Преосвященству співслужили: секретар Одеської єпархії, настоятель храму протоієрей Теодор Оробець, обласний благочинний єпархії протоієрей Михайло Щерба, благочингий Біляївського округу, протоієрей Василь Єдин, благочинний Лиманського округу протоієрей Микола Віщун, протоієрей Василь Вирозуб, протоієрей Владислав Шіман, протоієрей Ярослав Бугринець та протоієрей Роман Дорош.

print the material