АРХІЄРЕЙСЬКЕ БОГОСЛУЖІННЯ У ДЕНЬ МОЛИТВИ ЗА СІМ'Ю

Опубліковано: 22 вересня 2019 р. 13:00


У 14-ту неділю після П’ятидесятниці, 22 вересня 2019 року, коли Свята Православна Церква вшановує память правв. Богоотців Іоакима й Анни, – День молитви за сім’ю, єпископ Одеський і Балтський Павло очолив Божественну Літургію у кафедральному соборі Різдва Христового міста Одеси.


Його Преосвященству співслужив секретар єпархіального управління протоієрей Теодор Оробець, клірики кафедрального собору протоієрей Ярослав Бугринець протоієрей Андрій Волошин та військовий капелан з Волинської єпархії протоієрей Андрій Мовчанюк.



За богослужінням були піднесенні додаткові прохання про визволення нашої Батьківщини від нашестя чужинців, утвердження в Україні єдиної Помісної Православної Церкви та мир у родинах, добре виховання дітей, духовні блага і земний достаток сімей.


На завершення Літургії єпископ Павло звернувся до усіх присутніх з архіпастирським словом, наголосивши наслідувати святих Богоотців Іоакима й Анну, родина яких є зразком подружньої вірності, благочестя, надії на Бога і нагороди від Нього за чесноти.


Після літургії було звершено молебень на благословення християнської родини.


Завершилося богослужіння уставним многоліттям та молитвою за Батьківщину: «Боже Великий, Єдиний, нам Україну храни!».


Pоздрукувати матеріал