АРХІЄРЕЙСЬКЕ БОГОСЛУЖІННЯ У НЕДІЛЮ 30-ТУ ПІСЛЯ П’ЯТИДЕСЯТНИЦІ

Опубліковано: 23 грудня 2018 р. 14:00


23 грудня 2018 року, у неділю 30-ту після П’ятидесятниці, коли церква вшановує пам'ять пам'ять Свт. Іоасафа, єп. Білгородського (1754), єпископ Одеський і Балтський Павло очолив Божественну літургію у кафедральному соборі Різдва Христового міста Одеси.


За богослужінням була піднесена сугуба молитва про мир в Україні.
На завершення недільного богослужіння керуючий єпархією виголосив повчальну проповідь в якій наголосив на важливості нашої молитви і як за себе так і за своїх рідних та близьких. Також владика Павло поспілкувався з прихожанами храму про Об’єднавчий Собор який відбувся в місті Києві і як він вплине на майбутнє нашої Церкви та України.



В кінці вихованці недільної школи привітали прихожан та духовенство із святом Святителя Миколая, яке було нещодавно, і виступили зі святковою програмою під керівництвом Галини Анатоліївни Могильницької, яка вже багато років щиро вболіває за долю України і Української Православної Церкви і без сумніву на ряду з Великими Українцями є прикладом для багатьох поколінь.


Його Преосвященству співслужили: секретар єпархіального управління протоієрей Теодор Оробець, старший священник собору протоієрей Віталій Сеник, протоієрей Ярослав Бугринець та клірик храму протоієрей Андрій Волошин.









Pоздрукувати матеріал