АРХІЄРЕЙСКЕ БОГОСЛУЖІННЯ У НЕДІЛЮ ТРИДЦЯТЬ П’ЯТУ ПІСЛЯ П'ЯТИДЕСЯТНИЦІ

Опубліковано: 07 лютого 2021 р. 17:00



У неділю 35-тю після П'ятидесятниці, 07 лютого 2021 року, коли Церква вшановує пам'ять Свт. Григорія Богослова, архієпископа Константинопольського (389), єпископ Одеський і Балтський Павло разом очолив Божественну літургію свт. Іоана Золотоустого в соборі Різдва Христового міста Одеси.

За богослужінням були піднесенні додаткові прохання про визволення нашої Батьківщини від нашестя чужинців, утвердження в Україні єдиної Помісної Православної Церкви, за воїнів-захисників Української держави, за добробут, мир, здоров’я і спасіння наше, щоб Господь Бог наш допомагав нам у всьому.

Після потрійної єктенії, де були прочитані всі записки які парафіянин принесли особисто, а також надіслані онлайн, лунала всеукраїнська молитва за припинення пошесті згубної (епідемії).

На запричасному проповідь виголосив настоятель храму прот. Теодор Оробець.

На закінчення богослужіння архіпастир привітав настоятеля і вірян зі святом, а також іменинника, багаторічного прихожанина та старосту храму Різдва Христового пана Миколая Бойчука з благословення Предстоятеля, Блаженнійшого Митрополита Київського і всієї України ЕПІФАНІЯ відзначив Благословенною грамотою з нагоди його 65-ліття від Дня народження.

Pоздрукувати матеріал