АРХІЄРЕЙСКЕ БОГОСЛУЖІННЯ У ШОСТУ НЕДІЛЮ ПІСЛЯ П'ЯТИДЕСЯТНИЦІ ТА ОСВЯЧЕННЯ ХРЕСТА І НАРІЖНОГО КАМЕНЯ ПІД БУДІВНИЦТВО НОВОГО ХРАМУ

Опубліковано: 20 липня 2020 р. 20:00


19 липня 2020 року у шосту неділю після п'ятидесятниці в день коли Свята Православна Церква молитовно вшановує і прославляє Прп. Сисоя, схимника Києво-Печерського, у Дальніх печерах (ХVІ). Знайдення мощей прав. діви Юліанії, кн. Ольшанської (ХІІІ) на запрошення настоятеля протоієрея Романа Дороша, єпископ Одеський і Балтський Павло звершив Божественну Літургію свт. Іоана Золотоустого у храмі Віри, Надії, Любові та матері їх Софії міста Одеси.



Під час богослужіння були піднесенні додаткові прохання за українське військо та визволення нашої Батьківщини від нашестя чужинців, утвердження в Україні єдиної Помісної Православної Церкви.
Також лунала всеукраїнська молитва за припинення пошесті згубної (епідемії).


В кінці літургії Єпископ Павло звернувся до присутніх зі словами проповіді та подякував усім присутнім парафіянам за спільну молитву.


Після Божественної Літургії керуючий єпархією спільно із запрошеним духовенством Одеської єпархії звершив чин освячення хреста та наріжного каменя на місці будівництва нового храму.


По звершеннні чину освячення єпископ Павло привітав присутніх зі знаменною подією, подякував усім за спільну молитву та побажав благословенних успіхів у будівництві майбутнього храму.


Pоздрукувати матеріал