АРХІЄРЕЙСЬКЕ БОГОСЛУЖІННЯ У ВОСЬМУ НЕДІЛЮ ПІСЛЯ П’ЯТИДЕСЯТНИЦІ

Опубліковано: 11 серпня 2019 р. 16:00


У 8-му неділю після П’ятидесятниці, 11 серпня 2019 року, коли Свята Православна Церква вшановує память прпп. Константина і Косми Косинських, Староруських (ХІІІ), єпископ Одеський і Балтський Павло очолив Божественну Літургію у кафедральному соборі Різдва Христового міста Одеси.


Його Преосвященству співслужили: клірик кафедрального собору протоієрей Андрій Волошин та протоієрей Мар'ян Волошин.



За богослужінням були піднесенні додаткові прохання про визволення нашої Батьківщини від нашестя чужинців, утвердження в Україні єдиної Помісної Православної Церкви, за звільнення військовополонених моряків ВМС ЗС України і бранців Кремля.


На завершення Літургії єпископ Павло звернувся до усіх присутніх з архіпастирським словом та закликав на всіх Боже благословіння.


Також архієрей від усього кліру та вірян собору звернувся зі словами привітання з нагоди Дня народження до активної парафіянки собору: "Пані Галина, дякуємо за вашу ревну працю у храмі, молитву і жертовність! Нехай Всемилостивий Господь щедро благословляє Вас і вашу родину, а Пречиста Діва Марія буде Вашою Заступницею і Покровом! Бажаємо Вам усіх Небесних і земних благ!", - після чого вручив у дар службову просфору.


Завершилося богослужіння уставним многоліттям та молитвою за Батьківщину: «Боже Великий, Єдиний, нам Україну храни!».



Pоздрукувати матеріал