БОГОСЛУЖІННЯ У СВЯТО ВХОДУ ГОСПОДНЬОГО ДО ЄРУСАЛИМУ

Опубліковано: 21 квітня 2019 р. 14:00




За тиждень до свята Пасхи Господньої, 21 квітня 2019 року, коли Церква молитовно відзначає одне із шанованих вірними свят - Вхід Спасителя до міста Єрусалима, єпископ Одеський і Балтський Павло очолив урочисту Божественну літургію святителя Іоана Золотоустого у кафедральному соборі Різдва Христового міста Одеси.


Звертаючись до прихожан собору у словах проповіді, єпископ Павло привітав вірян з великим дванадесятим святом та наголосив, що Входження Господнє у Єрусалим несе всім віру в наше майбутнє воскресіння.



За богослужінням були піднесенні додаткові прохання про визволення нашої Батьківщини від нашестя чужинців, утвердження в Україні єдиної Помісної Православної Церкви, за звільнення військово-полонених моряків ВМС ЗС України і бранців Кремля.


За традицією цього дня по завершенню Літургії Його Преосвященство освятив прихожанам віття верби яку віруючі принесли до храму, а також привітав духовенство та вірян з святом.


Його Преосвященству співслужили: секретар єпархії протоієрей Теодор Оробець, клірики кафедрального собору протоієрей Ярослав Бугринець та протоієрей Андрій Волошин.













Pоздрукувати матеріал