ГУМАНІТАРНА ПІДТРИМКА ВІД ЦЕРКВИ НА ОДЕЩИНІ

16 грудня 2022 р.
З благословення Предстоятеля Православної Церкви України Митрополита Епіфанія, стараннями єпископа Одеського і Балтського Афанасія, спільно з БО Johanniter та БО Eleos-Ukraine Синодального управління соціального служіння Православної Церкви України, в Одеській області продовжується реалізація проєкту допомоги Вимушено переміщеним особам, які перебувають в складних життєвих обставинах.
Сьогодні, за дорученням керуючого Одеською єпархією владики Афанасія, секретар єпархії протоієрей Теодор Оробець спільно з настоятелем парафії св. мчч. Віри, Надії, Любові і матері їх Софії протоієреєм Романом Дорошом та настоятель Свято-Михайлівської Парафії міста Кодима ієромонах Нестор (Скрипник), роздавали продуктові набори для сімей ВПО та людям у надскладних життєвих обставинах.
Допомога включає в себе продукти харчування тривалого зберігання, крупи, макаронні вироби, засоби особистої гігієни загальною вартістю близько 1200 гривень на кожну родину.
Люди разом зі священниками піднесли молитви Всемилостивому Богу за перемогу і мир в Україні та висловили щиру вдячнічть за підтримку Православній Церкві України і Благодійникам!
Щиросердечно дякуємо Предстоятелю Православної Церкви України Митрополиту Епіфанію та всім жертводавцям, які допомагають Церкві піклуватися про своїх чад!
Pоздрукувати матеріал