КЕРУЮЧИЙ ОДЕСЬКОЮ ЄПАРХІЄЮ ОСВЯТИВ МІСЦЕ ПІД БУДІВНИЦТВО НОВОГО ХРАМУ

Опубліковано: 17 листопада 2021 р. 13:00








Душа людини потребує Бога, тимпаче тоді, коли на її плечі покладено нести нелегкий обов’язок щоденної військової служби.

Піклуючись про моральний стан та для задоволення духовних потреб військовослужбовців, сьогодні, 17 листопада 2021 року, у військовій частині 3058 Національної гвардії України в місті Ізмаїл, було освячено пам’ятного хреста та місце під будівництво майбутнього храму-каплиці на честь Святого апостола Андрія Первозванного.

Чин освячення звершив керуючий Одеською єпархією, голова регіонального управління військового духовенства "Південь", єпископ Одеський і Балтський Афанасій.
В спільній молитві прийняли участь командир частини полковник Андрій Бойко, заступник командира Південного оперативно-територіального об'єднання Національної гвардії України, полковник Володимир Удовиченко та особовий склад частини.

Його Преосвященству співслужили секретар Одеської єпархії протоієрей Теодор Оробець, військовий капелан в/ч 3058 протоієрей Сергій Уманець та капелан в/ч 1620 ПВО, протоієрей Михайло Лакоцький.































Pоздрукувати матеріал