ЛІТУРГІЯ РАНІШОСВЯЧЕНИХ ДАРІВ У П’ЯТНИЦЮ ШОСТОЇ ТИЖДНЯ ВЕЛИКОГО ПОСТУ

Опубліковано: 19 квітня 2019 р. 15:00


У п’ятницю шостої седмиці Великого посту 19 квітня 2019 року, єпископ Одеський і Балтський Павло за уставним богослужінням та звершив Божественну Літургію Ранішосвячених Дарів свт. Григорія Двоєслова, у кафедральному соборі Різдва Христового міста Одеси.


Його Преосвященству співслужили духовенство єпархії.
Під час богослужіння ряд кліриків Одеської єпархії за добросовісне служіння та активну участь у церковному житті та розбудові Єдиної помісної Української Православної Церкви напередодні свята Світлого Христового Воскресіння були удостоєні чергових священичих нагород.



За богослужінням були піднесенні додаткові прохання про визволення нашої Батьківщини від нашестя чужинців, утвердження в Україні єдиної Помісної Православної Церкви, за звільнення військово-полонених моряків ВМС ЗС України і бранців Кремля та за те щоб звершити справедливий вибір Глави держави Української.


Завершуючи богослужіння Архіпастир звернувся до присутніх зі словами повчання.


Вітаючи священиків, яким Предстоятель Православної Церкви України Блаженніший Митрополит Київський і всієї України ЕПІФАНІЙ благословив вручити чергові богослужбові нагороди, єпископ Павло відзначив, що ці нагороди вручаються не лише за минулу активну духовну, діяльність священиків, а є благословенням на подальші труди в славу Божу.








Pоздрукувати матеріал