НЕДІЛЮ 3-ТЮ ПІСЛЯ П’ЯТИДЕСЯТНИЦІ. КЕРУЮЧИЙ ЄПАРХІЄЮ ОЧОЛИВ БОГОСЛУЖІННЯ У ХРАМІ СВЯТОГО ВЕЛИКОМУЧЕНИКА ЮРІЯ ПЕРЕМОЖЦЯ М. ОДЕСИ

Опубліковано: 17 червня 2018 р. 16:00


17 червня 2018р., в неділю 3-тю після П’ятидесятниці коли церква вшановує пам'ять Свт. Митрофана, патр. Константинопольського. На запрошення міського благочинного, митрофорного протоієрея Михаїла Демиди , єпископ Одеський і Балтський Павло з архіпастирським візитом відвідав парафію Великомученика Юрія Переможця м. Одеси, в якій очолив святкове Богослужіння.



Владику при вході до храму зустріли діти і із словами привітання передали запашний коровай.


Після прочитання Євангелія владика виголосив проповідь.


За Літургією були піднесенні додаткові прохання про визволення нашої Батьківщини від нашестя чужинців та створення в Україні єдиної Помісної Православної Церкви.


На завершення святкування керуючий єпархією привітав громаду із святом побажавши щоб тільки мир, любов і злагода панували в серцях віруючих, а благодать Святого Духа наповнювала їх душі. В свою ж чергу настоятель парафії протоієрей Михаїл Демида подякував Преосвященнійшому владиці Павлу за відвідини їхньої парафії вручивши на знак вдячності просфору та квіти.


Його Преосвященству співслужили: настоятель храму Великомученика Юрія Переможця, міський благочинний, митрофорний протоієрей Михаїл Демида, секретар єпархії протоієрей Теодор Оробець та капелан Одеського військового госпіталю прикордонних військ України протоієрей Степан Осадчук.














Pоздрукувати матеріал