ПІД ЧАС ТЕЛЕМАРАФОНУ “УКРАЇНСЬКА МЕЖА: СЕРЦЕ ДОБРОВОЛЬЦЯ”, ПРЕОСВЯЩЕННІЙШИЙ ПАВЛО, ЄПИСКОП ОДЕСЬКИЙ І БАЛТСЬКИЙ, ОСВЯТИВ ІКОНУ “ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ - ПОКРОВИТЕЛЬКИ УКРАЇНСЬКИХ ВОЇНІВ ”

Опубліковано: 01 червня 2020 р. 10:00


Подія, яка пов'язана з підтримкою у боротьбі з недугом заступника командувача Української Добровольчої Армії, командира 8-го окремого батальйону “АРАТТА” УДА Друга Червня (Андрій Гергерт, відбулася у рамках багатогодинного відеомарафону “Українська межа: серце добровольця”.


- Ми, як Церква, - відзначив керуючий Одеською єпархією ПЦУ, - завжди молимось за наших захисників. Ми молимось і просимо Бога, щоб Господь захищав їхнє життя.



Преосвященнійшому Павлу співслужили секретар Одеської єпархії, настоятель кафедрального собору Різдва Христового протоієрей Теодор Оробець, клірик собору протоієрей Ярослав Бугринець.


Також під час відеомарафону для всеукраїнської глядацької спільноти відбулася презентація фільму “Собор” про історію та сьогодення одного з найперших православних храмів Одеси та Півдня України - кафедрального собору Різдва Христового Одеської єпархії ПЦУ.


Pоздрукувати матеріал