СЕКРЕТАР ОДЕСЬКОЇ ЄПАРХІЇ, НАСТОЯТЕЛЬ КАФЕДРАЛЬНОГО СОБОРУ РІЗДВА ХРИСТОВОГО ПРОТОІЄРЕЙ ТЕОДОР ОРОБЕЦЬ ВЗЯВ УЧАСТЬ У ЗАСІДАННІ ШТАБУ ПРОТИДІЇ КОРОНАВІРУСНІЙ ПАНДЕМІЇ

Опубліковано: 13 квітня 2020 р. 13:00


У великій залі засідань Одеської міської ради під головуванням мера Геннадія Труханова та голови Одеської ОДА Максима Куцого відбулося засідання штабу протидії коронавірусній пандемії з питань святкування Великдня у храмах міста та регіону.


У засіданні взяв участь секретар Одеської єпархії ПЦУ протоієрей Теодор Оробець та представники інших релігійних конфесій.



Отець Теодор, зокрема, розповів про заходи щодо недопущення розповсюдження інфекції, відзначивши, що наша Церква неухильно дотримується рішень Священного Синоду ПЦУ від 17.03.2020 р. (із змінами) та від 09.04.2020 р., а також законодавчих актів та постанов, які регламентують правила карантину в зв'язку з оголошенням Україні надзвичайної ситуації.


Одеський міський голова Геннадій Труханов надав також відповідне протокольне доручення відповідним структурам щодо забезпечення громадського порядку під час Великодня, зокрема, на вулиці Пастера, 5, де розташований кафедральний собор Різдва Христового Одеської єпархії ПЦУ.


Pоздрукувати матеріал