СОЦІАЛЬНЕ СЛУЖІННЯ ЦЕРКВИ ПРОДОВЖУЄТЬСЯ!

11 січня 2023 р.
Бути поруч з тими, хто потребує допомоги тут і зараз – це не робота, це покликання!
Допомагати нації, яка виборює своє право на життя – це бути справжнім другом.
Такими є волонтерська спільнота Німеччини Johanniter International Assistance – справжні друзі українців і надійні партнери, які не змогли бути байдужими та всіляко допомагають людям справлятися з непростими викликами сьогодення.
Сьогодні до Одеси з робочим візитом завітали представники Johanniter International Assistance і ми не могли впустити можливості з ними поспілкуватися. Обговорили хід реалізації проєкту щодо допомоги вимушеним переселенцям в 13 регіонах України, а також заглянули в майбутнє щодо продовження тісної співпраці. Кількість людей, які потребують допомоги і підтримки в різних містах і селах України, стрімко зростає, тому дуже важливо не залишити українців наодинці із їхніми проблемами.
Ми дуже вдячні за чудову нагоду наживо зустрітися та спільно попрацювати.
Адже окрім моніторингу проєкту та побудови планів на майбутнє ми спільно роздали 100 продуктових наборів для внутрішньо переміщених осіб.
Люди, які через війну втратили своє спокійне життя, рідний дім, роботу, коло друзів та змушені були заново починати жити в новому місті дуже вдячні за будь-яку допомогу. Вони кажуть, що це їх підтримує та дає сили боротися за своє життя далі!
Pоздрукувати матеріал