УПРАВЛІННЯМ ОДЕСЬКОЇ ЄПАРХІЇ ПЕРЕДАНО АВТОМОБІЛЬ ДЛЯ ВОЛОНТЕРІВ, ЯКІ ПІДТРИМУЮТЬ ТЕРИТОРІАЛЬНУ ОБОРОНУ

27 березня 2022 р.
З благословення Преосвященного Афанасія єпископа Одеського і Балтського, волонтерам, які допомагають підрозділам територіальної оборони Одеси, передано мікроавтобус OPEL VIVARO. Пожертвував даний автомобіль колишній клірик Одеської єпархії ігумен Амвросій (Andrzej Sawicki).
Висловлюємо щиру подяку о.Амвросію та багатьом добрим людям, котрі долучилися до перевезення через кордон, оформлення та доправлення автомобіля до Одеси!
Хай Господь Бог рясно всіх вас благословить та воздасть сторицею. Працюючи всі разом для України ми наближаємо перемогу і справедливий мир у нашій державі, на всій її території.
Загалом це вже шостий автомобіль, який Одеська єпархія Православної Церкви України передала для потреб ЗСУ, Територіальної оборони та волонтерів!!!
Дякуємо за це громаді кафедрального собору Різдва Христового міста Одеси, парафії Касперівської ікони Богородиці м. Одеси, та громаді Успіння Пресвятої Богородиці с. Мирне!
Висловлюю щиру подяку усім, хто не залишається байдужим та не стоїть осторонь, а по мірі можливого, допомагає вибити ворога з нашої України.
Ми переможемо!
Все буде УКРАЇНА! 🇺🇦
Боже великий, єдиний, нам Україну храни!
Афанасій
Єпископ Одеський і Балтський, ПЦУ
Pоздрукувати матеріал